Home Actualitat El regidor de Pego Simón Ortolá abandona el PP i acusa a José Císcar de tirar-li del partit

El regidor de Pego Simón Ortolá abandona el PP i acusa a José Císcar de tirar-li del partit

El regidor de Pego Simón Ortolá abandona el PP i acusa a José Císcar de tirar-li del partit

El regidor lamenta que el president provincial diga als joves el que han de fer després d’estar en persones de la Gürtel en un govern

El regidor de Pego Simón Ortolá ha abandonat el Partido Popular. L’edil ha remés hui una carta de dimissió a la formació i ha acusat el president provincial, José Císcar, de «tirar-li del partit»

L’eixida d’Ortolá de la formació es produeix mesos després que el regidor abandonara el grup popular de l’Ajuntament de Pego i es passarà al grup dels no adscrits.

En la carta remesa a la formació, Ortolá assenyala que Císcar va acudir en «novembre a Pego a tirar-me del partit» nomenant a un dels primers candidats del PP d’Espanya«.

«És molt fort que una persona que s’ha assegut en butaques de govern amb algun de la trama ‘Gürtel’ vinga a dir-nos als joves el que hem de fer», va agregar.

Ortolá és regidor de l’Ajuntament de Pego des de l’any 2015. Va entrar en la formació l’any 2011.

Les discrepàncies del regidor amb la direcció provincial del partit van aparéixer després de la designació de Ferran Gonzalez Ferrando com a candidat, del qual sempre ha remarcat que no «viu en la població» i és «un perfecte desconegut». Aquest nomenament, segons Ortolá, es va fer saltant-se els estatuts del PP.