Home Actualitat El regatista de Gandia Enrique Luján es proclama campió d’Espanya

El regatista de Gandia Enrique Luján es proclama campió d’Espanya

El regatista de Gandia Enrique Luján es proclama campió d’Espanya

L’esportista, al costat del seu company Antonio Torrado han aconseguit imposar-se en la prova que s’ha disputat aquest cap de setmana a Torrevieja

El regatista gandià del Club Nàutic de Xàbia Enrique Luján i el seu company en la classe 49er Antonio Torrado del Real Club Nàutic de Torrevieja s’han proclamat campions d’Espanya de la classe, després de la el campionat disputat a Torrevella aquest cap de setmana.

La regata s’enquadrava en el marc de la Comunitat Valenciana Olympic Week s’ha tancat amb una jornada dura, amb vent del 080° i 14-16 nus intensitat als quals s’ha afegit una ona curta que ha propiciat un treball extra a les tripulacions.

Així en primera posició ha quedat la parella Luján-Torrado, que ha aconseguit la primera posició en 5 de les 11 mangues, altres quatre van ser segons, en una tercers i en la primera cinquens (que va ser la que finalment es van descartar). Darrere d’ells van quedar Andrés Barrio (RCN Gran Canària) i Fran Núñez (CN Garraf), segons, i tercers van ser Luis Bugallo i Jorge Lorenzo, tots dos del RCN Vigo.

Luján i Torrado formen parella en un projecte conjunt del Club Nàutic de Xàbia i el Real Club Nàutic de Torrevieja , juntament amb la Federació de Valenciana de Vela amb la finalitat de preparar-los perquè puguen aconseguir les metes més altes que es proposen. Ja siga en els jocs olímpics de 2020 o els de 2024.