Home Actualitat El Real de Gandia millora el CAES Nuestra Señora del Amparo amb el programa Edificant

El Real de Gandia millora el CAES Nuestra Señora del Amparo amb el programa Edificant

El Real de Gandia millora el CAES Nuestra Señora del Amparo amb el programa Edificant

L’Ajuntament del Real de Gandia adjudica les millores del CAES Nuestra Señora
del Amparo a través del programa Edificant. L’import de l’obra ascendeix a un total de 411.963,86 euros.

L’Ajuntament del Real de Gandia va adjudicar dijous passat 13 de juny les obres per a la reforma integral del col·legi públic Nuestra Señora del Amparo.

Cal recordar, que gràcies al programa Edificant també s’ha actuat, millorant l’altre centre públic del municipi, el CEIP Beat Carmelo. En totes dues actuacions, s’hauran invertit al voltant de 700.000 euros.

Així doncs, la Generalitat ha delegat a l’Ajuntament del Real les actuacions en el CAES en matèria de contractació així com l’execució de l’obra (informes tècnics, econòmics o jurídic administratius relatius al treball realitzat) que començarà en unes setmanes.

Quant a l’import, la Generalitat finançarà les actuacions amb un total de 411.963,86 euros i l’empresa a la qual se li han adjudicat les obres és Construcciones Bañuls S.L.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, s’ha mostrat molt content »lloc que es torna a demostrar que l’actual govern de la Generalitat Valenciana té una prioritat: les persones. Per això, vull donar públicament les gràcies al Consell del Botànic per ajudar el poble del Real a realitzar aquesta obra importantíssima i que a causa del programa Edificant, serà una realitat en uns mesos”.