Home Actualitat El rasca d’Acobell de Bellreguard repartirà més de 3.000 en premis

El rasca d’Acobell de Bellreguard repartirà més de 3.000 en premis

El rasca d’Acobell de Bellreguard repartirà més de 3.000 en premis

ACOBELL, l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, ha posat en marxa des del passat dimecres 12 de juny, la campanya «El Rasca d’Acobell», una iniciativa pensada per fidelitzar i promocionar el xicotet comerç local.

Els quasi 30 establiments i empreses adherides a la campanya, repartiran fins al 12 de juliol cada dimecres i divendres, una quantitat total que pot superar els 3000 €, sent per tant una bona oportunitat per visitar i comprar a la important xarxa empresarial i comercial activa a Bellreguard.

Els premis poden ser directes i de diversos imports, de 3, 5 i 10 €, en descomptes del 10 o el 20%, o especials que cada establiment determina a més del premi especial d’ACOBELL de 25 €. En els primers moments de la campanya els clients i clients l’han rebut amb interés la qual cosa fa esperar que siga tot un èxit. A la campanya participen no sols comerços convencionals, també empreses de reparació de persianes, impremtes, taller de reparació de vehicles, acadèmia d’idiomes o autoescoles entre d’altres, mostra evident del compromís col·lectiu del sector econòmic local per impulsar les vendes i continuar generant riquesa i ocupació.