Home Actualitat El Quatre Camins de Canals obri després de les obres de millora

El Quatre Camins de Canals obri després de les obres de millora

El Quatre Camins de Canals obri després de les obres de millora

Dissabte torna a estar operatiu el mític camp de futbol

La Regidoria d’Esports i l’UD Canals informen que esta setmana s’han dut a terme per part de l’empresa enviada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, responsable del manteniment del camp des de 2008, tasques de reparació d’algunes de les zones més afectades pel deteriorament. Si tot va bé i la FFCV dona conformitat, el camp “Quatre Camins” obrirà de nou aquest cap de setmana.

A finals de gener d’enguany la pròpia FFCV va manar el tancament del camp pel seu deteriorament i el perill que podia comportar per a la pràctica de l’esport. Inmediatament, des de l’Ajuntament de Canals es va demanar una reunió urgent amb el president de la Federació, que va tindre lloc el 6 de febrer i a la qual van acudir l’alcalde de Canals, el regidor d’Esports i els presidents dels dos clubs de futbol canalins.

La FFCV es va comprometre a valorar una restauració parcial del camp, com ha fet, o bé una restitució per complet de la gespa artificial, per la qual cosa, primer, l’Ajuntament de Canals va elaborar un informe amb el pressupost d’una i altra intervenció, enviat a la Federació fa dos setmanes.

Jose Ramón Garrido, regidor d’Esports, ha valorat possitivament que “la Federació de Futbol valenciana s’ha adonat per fi que ells són qui ha de complir amb el manteniment del camp per a la correcta pràctica del futbol, malgrat esta situació dels últims dos mesos.”

També ha tingut paraules per al nou president del club canalí, Antonio Giménez Morera. El delegat d’Esports canalí reconeix la bona gestió de la nova directiva de l’UD Canals, que també ha requerit a la delegació comarcal de la FFCV i a la pròpia presidència perquè esta reparació en les instal·lacions del “Quatre Camins” es duguera a terme quan abans.