Home Actualitat El PSPV-PSOE de Xeraco presenta la seua candidatura amb Ferran Bofí com a candidat a l’alcaldia

El PSPV-PSOE de Xeraco presenta la seua candidatura amb Ferran Bofí com a candidat a l’alcaldia

El PSPV-PSOE de Xeraco presenta la seua candidatura amb Ferran Bofí com a candidat a l’alcaldia

Els Socialistes de Xeraco s’avancen i són el primer partit en fer pública la seua llista al complet per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

La Casa de la Cultura de Xeraco va acollir la presentació de la candidatura socialista per a les pròximes eleccions municipals. Una candidatura, formada de forma paritària per 10 dones i 10 homes, i que estarà encapçalada pel qui fora alcalde de Xeraco, Ferran Bofí.

“Aquesta candidatura representa les ganes, la passió, el sentiment i la il·lusió per millorar Xeraco, i continuar avançant, simplement perquè estimem el nostre poble” va apuntar el candidat Ferran Bofí en l’acte de presentació, que va omplir de gom a gom l’auditori de la Casa de la Cultura xeraquera.

Aquesta candidatura, incorpora a persones de tots els sectors del municipi, tals com joventut, educació, empresarial, agrícola, cultural o esportiu, i aspira a ser la primera força en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

La llista, per ordre, està composada per les següents persones: Ferran Bofí Pardo, Hèctor-Josep Juan Bofí, Mireia Martí Peiró, Begoña García Díez, Juanjo de los Ángeles Seguí, Patricia Pons Moll, Juanjo Escrivà Luís, M. José Sabater Coscollà, Fco. José Requena Caro, Lorena Caro Riera, Fernando Muñoz Bofí, Sandra Puig Pavia, Pedro Antonio San Luís Romero, Cari Climent Fernández, Enrique Vidal Chova, M. Carmen Boluda Juan, Juan Sabater Escrivà, María Gras Martínez, José Salvador Tejada Soler, Rosa María Barbosa Espasa.