Home Actualitat Pablo Puig: «Volem millorar el poble amb noves infraestructures per als joves i el més majors»

Pablo Puig: «Volem millorar el poble amb noves infraestructures per als joves i el més majors»

Pablo Puig: «Volem millorar el poble amb noves infraestructures per als joves i el més majors»

El candidat a la reelecció a l’alcaldia de La Font d’en Carròs, el socialista Pablo Puig, promet la creació d’una llar juvenil, la coberta del camp de futbol i la construcció d’un centre de dia per als Majors. A més, tanca la legislatura amb les obres de la nova escola en procés.

L’actual alcalde de La Font d’en Carròs s’enfronta a la seua reelecció el pròxim 26 de maig amb la satisfacció per la gestió realitzada estos quatre anys. «Hem treballat molt pel nostre poble i volem continuar fent-ho». Durant estos quatre anys el municipi de La Font d’en Carròs ha vist «una gran transformació», en paraules de Puig, que s’ha vist palés en «l’inici del procés de construcció de la nova escola, més serveis socials amb una ampliació de l’horari de la treballadora social i la contracció d’una psicòloga, noves ajudes a domicili, implementació de nous esports com el patinatge… a més a més d’una baixada dels impostos com l’IBI un 10% i la recuperació de la seua gestió que ha passat de la Diputació al consistori».

Puig destaca també la tasca que està realitzant-se per recuperar el patrimoni del municipi com és el cas del Castell o la muralla.

«Si el poble vol, i espere que així siga, continuarem amb estes millores i finalitzarem les que ens han quedat a mitges com la construcció de la nova escola o el projecte de recuperació del Castell i la muralla. No estem fent una gran campanya pel que fa a grans esdeveniments o despeses publicitàries, però sí que estem al costat de la gent. Escoltem el que necessitem i si ells volen ho farem realitat els pròxims anys», comentava a este diari Pablo Puig.

Noves infraestructures per a tota la ciutadania

En este sentit, Puig assenyala com a grans reptes de cara a la pròxima legislatura si aconsegueix guanyar en els pròxims comicis: la finalització de l’edifici de l’escola, la creació d’una llar juvenil, instal·lar una coberta en el camp de futbol de la zona esportiva o l’obertura d’un centre de dia per als majors. «El nostre objectiu és escoltar les necessitats de cada col·lectiu del poble i fer-les realitat. Treballar pel poble, amb la mateixa il·lusió que ho hem fet fins ara».