Outlet de Moda a Fira Mercat Gandia

17 botigues de la ciutat mostren les seues marques

Gandia acull el Primer Outlet de Moda a Fira Mercat Gandia. Gandia. El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha presentat la fira, la tercera de les 8 fires temàtiques d’aquesta segona edició de Fira Mercat Gandia.

Serà del 14 al 17 de febrer, al Mercat Municipal del Prado (divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d’11 a 14 h).
“Es tracta d’un esdeveniment únic, ja que reuneix en un mateix espai 17 botigues de la ciutat amb les millors marques, oferint un producte outlet. Per això, tenim molt bones expectatives i estem convençuts que la ciutadania ho aprofitarà”, ha assegurat Martínez.

Col·lecció de moda

El regidor de Comerç ha anunciat el primer esdeveniment organitzat per una empresa privada aprofitant les instal·lacions de Fira Mercat Gandia.

Així, el pròxim dijous 13 de febrer, a les 20.30 h, Carolina Sierra Boutique presentarà la seua “Col·lecció Águeda”. Martínez ha recordat que les instal·lacions de Fira Mercat estan a disposició de qualsevol empresa que vulga fer un esdeveniment promocional.