Oliva sorteja 18 tortells de reis per premiar la fidelitat en el comerç local

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llança la tradicional campanya del Tortell de Reis sortejant 18 tortells de reis entre els seus clients.

L’objectiu d’aquesta campanya és posar en valor la gran qualitat que tenen els tortells realitzats de manera artesanal, com els de les pastisseries associades a ACCO. Un tortell més saludable, sense conservants ni colorants, elaborat de manera artesanal en un llarg procés amb ingredients de primera qualitat.

Aquest Nadal, se sortejaran 18 tortells entre les compres realitzades en els comerços associats des del dia 26 de desembre fins al dia 4 de gener a l’hora del sorteig. Participen les pastisseries associades  Blat i Sucre,  Pastisseria Sant Vicent i  Pastisseria Sanchis.

«Les pastisseries d’Oliva fan un treball excel·lent aquests dies de Nadal, treballant molt dur perquè gaudim del millor tortell de reis. I des d’ACCO volem convidar a la ciutadania a comprar un tortell tradicional, i fugir dels tortells industrials, on s’utilitzen productes com l’oli de palma, greixos que semblen nata i conservants perquè duren en els supermercats diverses setmanes. Una vegada més triar al comerç local fer la compra més intel·ligent.», comenta Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO.

Ja Posem en valor l’elaboració i la tradició dels tortells artesanals que amb tanta estima fan els nostres comerciants per a fer-nos gaudir d’un dels dolços més típics de Nadal. En paraules de l’alcaldessa Yolanda Balaguer.pots encarregar el teu tortell en les pastisseries associades a ACCO.

•    Pastisseria Blat i Sucre – C/ Mayor, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579

•    Pastisseria Sant Vicent – Avda. Valencia, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498

•    Pastisseria Sanchis – Padre Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256