Oliva organitza tallers tot l’estiu per facilitar la concil·liació familiar

El CEIP La carrasca acull a més de 200 xiquets i xiquetes aquest estiu en els tallers Estiu. Un èxit de participació que ajuda a les families a conciliar.

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, la regidora de Benestar Social; Yolanda Navarro i les tècniques responsables del projecte, han visitat les instal·lacions de l’escola  CEIP La Carrasca on es desenvolupa el projecte dels Tallers Estiu i han comprovat de primera mà lo bé que ho passen els més menuts; des d’activitats de conta contes, jocs tradicionals i d’aigua,  fins excursions a la piscina municipals per gaudir d’un estiu de diversió.

Tallers Estiu  es tracta d’un projecte gratuït i sense ànim de lucre, ubicat en el CEIP La Carrasca, i va dirigit als xiquets i xiquetes de 3 a 14anys, escolaritzats, on es realitzaran diverses activitats d’oci i lúdiques

Els Tallers Estiu 2022  van començar el passat 1 de juliol i donaran servei de dilluns a divendres de 8h a 14h., fins el 31 d’agost. Es realitzaran els següents tallers: Els tallers estaran dividits en quatre torns per quinzenes, podent realitzar la inscripció a un o més tallers.

•       De l’1 al 15 de juliol: Tallers medioambientals: cura del medi ambient i del nostre entorn, i reciclatge.

•        Del 16 al 31 de juliol: Tallers d’art: pintura, dibuix i creativitat.

•       De l’1 al 15 agost: Tallers de cinema i teatre: interpretació i direcció d’obres.

•        Del 16 al 31 agost: Tallers esportius: iniciació en jocs esportius.

« Està fent molta calor aquest mes i comprovar de primera mà que els més menuts estan d’allò més bé en la Escola la Carrasca es fonamental. S’ha treballat de valent per a que totes les famílies puguen conciliar més enllà de les jornades escolars i aquest període estival moltes famílies de la ciutat s’han beneficiat de forma gratuïta  de diverses accions. Afavorir el benestar dels més menuts es el nostre compromís i ajudar a conciliar als mares i pares que treballen és una acció primordial» ha assenyalat Yolanda Balaguer, alcaldessa d’Oliva.

Yolanda Navarro, regidora de Benestar Social comenta: « Hem escoltat les peticions de les famílies i hem augmentat les accions i els projectes per a que les famílies d’Oliva puguen conciliar. Els tallers d’Estiu a la Carrasca son tot un ejemple de ….».