Oliva mantindrà la Fireta Infantil fins al 18 de juliol

Les 18 atraccions s’ubiquen al pàrquing públic del Conservatori i romandran obertes fins al 18 de juliol

 

Des de la Regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro, es va instal·lar la fira d’atraccions infantil el cap de setmana de la Fira i Festes, al pàrquing del Conservatori (entre el carrer d’Isaac Albéniz i el carrer Manuel de Falla) i que romandrà oberta fins al 18 de juliol; a més es celebrarà el Dia del Xiquet i la Xiqueta amb la promoció d’un tiquet a 1 €.

Aquesta fira compta amb 18 atraccions, aptes per a xiquets i xiquetes de totes les edats, i que podran gaudir tots els dies de la setmana, a partir de les 18 h fins al tancament, amb el protocol de seguretat i mesures sanitàries marcades per les autoritats, com ara l’ús de mascareta, hidrogel, distància de seguretat i l’aforament limitat.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha explicat que és la primera vegada que la fira d’atraccions es munta en aquesta ubicació i està tenint molt bona acollida per part de les famílies. “Des de l’Ajuntament d’Oliva volem oferir activitats d’oci per als xiquets i xiquetes i per això seguirem programant activitats infantils que s’adapten a les circumstàncies sanitàries i facen gaudir als més menuts de casa” ha afirmat la regidora de Festes.