Home Actualitat El número 8 del PP de Gandia és un desencantat amb Ciudadanos

El número 8 del PP de Gandia és un desencantat amb Ciudadanos

El número 8 del PP de Gandia és un desencantat amb Ciudadanos

Dani Martí entra en el PP i lamenta que Gandia esté a la «deriva» per la immobilitat del govern de Diana Morant».

Javier Sendra també s’incorpora al Partit Popular com afiliat de ple dret

Víctor Soler, candidat a l’alcaldia de Gandia, ha presentat a Dani Martí com a número 8 de la seva llista electoral.

Víctor Soler: «Obrim les portes del Partit Popular de Gandia a tots aquells que se sentin de centre dreta, bona mostra d’això és poder presentar orgullós tant a Dani Martí com a Javier Sendra. Tots dos representen a molta més gent que, com ells, se senten desencantats amb altres formacions polítiques i que avui s’incorporen com a afiliats al nostre partit «.

Dani Martí, anterior número dos de la llista electoral de Ciutadans i que actualment treballa de responsable de riscos financers en una coneguda empresa amb projecció internacional de la comarca, ocuparà el número vuit a la llista encapçalada per Víctor Soler incorporant talent, experiència i bagatge professional al servei de Gandia.

Dani Martí destaca que «estem preocupats per la deriva de Gandia, per la immobilitat del Govern de Diana Morant i per la tristesa de les contínues pèrdues d’oportunitats que pateix la ciutat; pel que estem aquí per trobar solucions a través del projecte de ciutat que presenta el Partit Popular «.

Incorporant a Dani Martí i Javier Sendra (anterior Secretari d’Organització de Ciutadans i per tant número dos del partit taronja), dues anteriors militants de Ciutadans tremendament decebuts amb la formació, el Partit Popular de Gandia torna a demostrar que «no és un partit ni tancat ni endogàmic, sinó una eina al servei de Gandia, sent l’única alternativa real al Govern immobilista i de desil·lusió de Diana Morant «.

Víctor Soler mostra orgullós la incorporació de «nous i diferents perfils, obrint les portes a persones com Dani Martí i Javier Sendra, tremendament desencantades amb altres grups polítics com Ciutadans i que representen amb la seva presència a molta més gent també molt descontenta amb altres formacions polítiques que se seguiran incorporant al nostre projecte de partit i de ciutat «.

Conclou Soler tancant el debat: «no hi ha nova i vella política, hi ha bona o dolenta, de manera que el Partit Popular i la Candidatura que encapçalo aspira a representar la bona política a la ciutat de Gandia».