Més de 20.400 ciutadans de la Ribera reben la tercera dosi enfront del coronavirus en el Trinquet municipal d’Alzira

Sanitaris militars col·laboren, esta setmana, amb el Departament de Salut en l’administració de les terceres dosis

 

Més de 20.400 ciutadans del Departament de Salut de la Ribera han rebut la tercera dosi enfront del coronavirus durant les dues primeres setmanes de funcionament del punt de vacunació habilitat en el Trinquet municipal d’Alzira.

L’objectiu d’este punt, que estarà obert fins al pròxim 28 de febrer, és el de reforçar la vacunació dels ciutadans de la comarca susceptibles de ser vacunats.

Es tracta de majors de 18 anys, que han completat la seua pauta de vacunació (primera i segona dosi) o que han passat la infecció per coronavirus, en tots dos casos fa 5 mesos.

Per a això, el Departament de Salut està duent a terme dos torns de vacunació diaris, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores, que són atesos per una desena de professionals d’Infermeria, Medicina i personal auxiliar de suport (zeladors, administratius), junt a voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil.

 

Personal sanitari militar

Cal destacar, en este sentit, que durant esta setmana, el punt de vacunació del Trinquet municipal també compta amb la presència de 3 sanitaris militars, que estan col·laborant en l’administració de la vacuna de record.

El Departament de Salut de la Ribera ja ha administrat la tercera dosi de la vacuna enfront del coronavirus als majors de 39 anys, persones internes en residències i en centres ocupacionals, personal sanitari i sociosanitari de la comarca i col·lectius professionals que van rebre les dosis d’AstraZeneca fa més de 3 mesos.

De manera paral·lela a l’administració de la dosi de record en el Trinquet d’Alzira, els centres d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera continuaran vacunant de primeres i segones dosis a aquelles persones que, per qualsevol motiu, encara no les hagen rebudes.