Mercadona Alzira dona 750 quilos de productes de xarcuteria i embotit

Creu Roja farà el repartiment a les famílies d’Alzira que ho necessiten

Este matí s’ha fet efectiva la donació per part de l’empresa Mercadona als representants de Creu Roja. En total s’han donat 750 quilos de productes carnis, embotits i companatge que es repartiran a Alzira i a altres municipis de la comarca.

En total seran vora 400 famílies alzirenyes les que rebran estos i altres productes. El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira ha sigut l’encarregat de coordinar esta acció i facilitar les dades de les persones que tenen estes necessitats.

Són habituals les donacions de productes alimentaris no peribles amb llarga data de caducitat com la pasta l’arròs, llegums… però sempre hi ha mancança de productes carnis o peix. Amb esta acció podem completar les donacions habituals per a poder fer lots més equilibrats amb productes frescs.

Seguretat alimentària

“Ens trobem en un moment molt excepcional en què les famílies necessiten que estem al seu costat, més que mai. Volem agrair a Mercadona la donació que ha fet i a Creu Roja el seu esforç per a estar al costat dels més desfavorits”, ha manifestat Marina Mir, regidora de Serveis Socials.

Cal recordar que des de la Generalitat s’ha enviat un protocol que cal seguir en el cas de les donacions alimentàries per tal de garantir la salut, higiene i seguretat alimentària en la conservació i manipulació d’aliments.