L’Institut per a la Qualitat Turística premia els serveis de la platja de Gandia

L’acte va tindre lloc a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) va organitzar ahir una nova edició de la Nit Q on van participar l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell.

Els responsables municipals van recollir durant l’acte el diploma de reconeixement a la Platja Nord de Gandia i a la Tourist Info per la seua aposta per la qualitat i el servei a client.

L’acte va tindre lloc a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles, i va comptar amb l’assistència de representants de diverses administracions i de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Aquests distintius certifiquen que es compleixen amb exigents criteris de qualitat, seguretat, rigurositat i professionalitat en la gestió i en els serveis que ofereixen. Es tracta del principal distintiu espanyol de qualitat de les platges del nostre país i s’aconsegueix després de realitzar una exhaustiva auditoria.

Aquest procés analitza, entre altres serveis, els equipaments d’ús públic, els serveis de neteja i la recollida selectiva de residus, els dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, els serveis d’informació, els accessos a la zona de bany, els serveis higiènics, entre d’altres aspectes.