L’Anella Verda de Gandia continua creixent

L’objectiu és connectar tram a tram totes les zones periurbanes la ciutat de Gandia a través d’una gran ruta verda

La regidora de Gestió responsable del territori, Alícia Izquierdo, acompanyada del director general de Medi Natural, Daniel Muñoz, han visitat aquest matí les obres d’ampliació de l’Anella Verda. En aquest cas, cas 300 metres més, perquè acabava sobretot en la zona del riu, a la vora del que seria la vora de la rodona el pont de ferro. Ara, continuarà fins al límit del terme de Gandia amb el del Real. Continuarà per darrere pel parc que és un ampliació també per unir el carril bici últim que hi ha fins arribar a la rotonda de la carretera d’Albaida.

Amb un pressupost de 60.000 euros, l’actuació ha acabat amb una zona molt degrada (enderrocs, fem, canyes…). S’hi ha fet nous accessos i s’hi ha plantat 60 arbres d’ombra, a més de papereres en el tram.
«L’Objectiu és connectar tram a tram totes les zones periurbanes la ciutat de Gandia a través d’una gran Anella verda. Un cinturó verd al voltant de la ciutat, que uneix les zones de gran valor ecològic i paisatgístic i que serveix com un espai de transició i esponjament entre la zona urbana i els terrenys rurals o agrícoles. Un programa que s’està desenvolupant des de fa 8 anys», ha explicat Izquierdo.