Home Actualitat L’Alcúdia de Crespins entrega quatre habitatges de caràcter social

L’Alcúdia de Crespins entrega quatre habitatges de caràcter social

L’Alcúdia de Crespins entrega quatre habitatges de caràcter social

L’actuació s’ha dut a terme gràcies al treball conjunt i coordinació de les regidories de Serveis Socials i Habitatge

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha entregat, durant el matí del divendres 22 de març, un total de quatre habitatges socials amb caràcter d’arrendament. Amb aquesta actuació, és el tercer lliurament d’habitatges de caràcter social que s’ha fet en la legislatura ja que el primer es va realitzar al juny del 2015 i el segon a mitjan 2017.

El regidor d’Habitatge a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Diego Egido, ha explicat que abans de procedir al lliurament dels habitatges “hem hagut de fer un treball important de reforma i habitabilitat ja que algunes estaven bastant deteriorades”. “És per aquest motiu que s’ha demorat l’entrega”.

Per part seua, la regidora de Serveis Socials, Inma Penadés, ha expressat el seu content “pel fet de poder entregar aquests quatre habitatges i més hui dia perquè tots som conscients de la dificultat que existeix a l’hora d’obtindre una vivenda d’aquest tipus”.

Finalment, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha volgut posar de manifest la bona coordinació entre les regidories d’Habitatge i Serveis Socials “ja que gràcies a aquestes dues àrees, quatre famílies tindran un sostre sobre el qual dormir”.

En aquest punt, Garrigós ha volgut explicar que “sempre és una satisfacció política, i també personal, el poder atorgar un habitatge a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat extrema perquè puguen desenvolupar les seues vides i perquè tinguen una base sobre la qual poder millorar en altres qüestions tant laborals com professionals”. “Tindre un habitatge digne és fonamental per a poder dur a terme aquest procés de recuperació” ha matisat.

Sota aquest prisma, el primer edil ha garantit que des de l’equip de govern “continuarem treballant amb les famílies que tenen menys oportunitats amb la condició d’avançar en el seu procés d’inserció laboral i social” i ha recordat que el problema social de l’habitatge “és de primera magnitud ja que afecta a diferents sectors socials i a aspectes tan diferents com el preu del lloguer i la pobresa energètica, camps en els quals estem treballant des de l’inici de la legislatura”, ha afegit.