L’Ajuntament d’Ontinyent continuarà en la reurbanització del carrer Pintor Segrelles

La intervenció entre els encreuaments amb els carrers José Iranzo i Música Casanova dóna continuïtat a les obres al carrer Martínez Valls

L’Ajuntament d’Ontinyent ha licitat per un import de 432.000 euros la Fase II de les obres de reurbanització del carrer Pintor Segrelles, que s’executaran entre els encreuaments amb els carrers José Iranzo i Música Casanova. Es tracta d’una intervenció recentment presentada a l’Associació Veïnal del barri de San José i que dona continuïtat a la primera fase executada al tram adjacent al carrer Martínez Valls, que van suposar una inversió de 277.000 euros en l’any 2018.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Joan Sanchis, explicava que “és un projecte emmarcat al Pla d’Eficiència Urbana 2019/2020. Aquesta actuació s’emmarca al marc del camí encetat cap a una ciutat mes accessible, segura i còmoda per als vianants, on tothom circule amb facilitat i puga gaudir la via pública com a espai de convivència”, destacava.

Millora dels encreuaments del barri

Aquesta actuació, que compta amb una subvenció de 110.000€ de l’IVACE, suposarà una sèrie d’intervencions que inclou la renovació de les conduccions d’aigua potable i de fecals; canvi de canonades per altres de fundició; renovació del paviment i les voreres; millora de materials o substitució de l’enllumenat penjat a les parets per fanals ornamentals a conjunt amb els instal·lats prèviament a la zona, amb llums LEDs d’alt flux lluminós.

Joan Sanchis recordava que la intervenció, a més a més, donarà compliment a les recomanacions que s’estableixen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per a la transformació dels encreuaments del barri de Sant Josep en espais compartits, millorant l’atractiu comercial de la zona i el seu entorn.