L’Ajuntament d’Oliva inicia les obres de renovació urbana del carrer Sant Vicent

Les obres suposen una inversió de més de 300.000 euros i està previst que es finalitzen en 3 mesos

 

El proper dilluns 8 de febrer, s’iniciaran les obres de renovació urbana del carrer de sant Vicent. Aquestes afectaran l’àmbit de tot el carrer i inclouran principalment les actuacions següents:

– Canvi de tot el paviment. Adoquí a la part baixa, preparat pèr a trànsit fluid, i lloses a la part alta on el trànsit és més moderat.

– Eliminació de barreres arquitectòniques i accessibilitat, inclosa la rampa d’accés al nivell més alt del carrer.

– Renovació i millora de l’enllumenat públic.

– Millora del sistema de recollida d’aigües pluvials.

– Renovació del mobiliari urbà: jardineres, papereres, baranes…

– Reforma de les escales del costat del portalet i eliminació del forat actual per a l’evacuació d’aigües que les aboca directament a les escales.

– Prospeccions arqueològiques per recuperar el traçat històric de la séquia Mare i senyalització en superfície amb xapes metàl·liques.

 

Ampliació zona aparcament Camí Vell

Prèviament a l’inici de les dites obres, l’ajuntament procedirà a l’ampliació de la zona d’aparcament del camí Vell de Gandia per a sumar 36 places més a les actuals, gràcies a l’asfaltat de la part de terra i a una reorganització del lloc. L’ampliació permetrà oferir una alternativa d’aparcament al veïnat al llarg de les obres, i també a tot el barri de Raval-Gerreria en el futur.

Les actuacions formen part del programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana d’Oliva), finançat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Oliva. Més concretament, de la part d’intervencions en la via pública. I se sumen a les que ja estan finalitzant en els carrers Ponent, St. Pancraci i Divina Gràcia, també en el Raval.

Les obres s’han adjudicat a la mercantil PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA SA per un valor de 341.057,28 euros, i tenen un termini d’execució de 3 mesos, si no hi ha cap impediment important al llarg de les obres.

L’alcalde, David González, ha destacat el compromís del govern municipal en la inversió en la Casc Antic, així com en tota la ciutat en general, per tal d’aconseguir una millor qualitat de vida per al conjunt del veïnat, i posar en valor una part de la ciutat tan singular com el carrer St. Vicent i el seu entorn al barri del Raval-Gerreria.