L’Ajuntament d’Oliva avança en el procés de modernització local

El regidor de Modernització visita la Diputació per conèixer les línies d’ajudes a les que es podria adherir el municipi

 

El regidor de Modernització de l’Administració Local, Josep Escrivà, acompanyat de tècnics municipals, es va reunir la passada setmana a València amb la diputada provincial de Modernització, Mentxu Balaguer, per tal de conéixer les línies de subvenció i ajudes a les quals pot optar l’Ajuntament d’Oliva en aquesta matèria.

Pel nombre d’habitants, es va informar que Oliva pot adherir-se a una subvenció destinada a material informàtic i d’altra també al programa d’implantació Smart Cities que s’està duent a terme en municipis de la província de València.

En aquesta mateixa línia de treball duta a terme en els darrers mesos per part del Departament de Modernització d’Oliva, el mateix regidor, Josep Escrivà, i el cap del departament d’Informàtica van visitar recentment l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a conéixer in situ el procés d’implantació de la modernització local i també el procés de formació dels personal municipal.

‘Agrair a la diputada provincial, i també als tècnics de la Diputació de València, el seu assessorament i l’atenció rebuda. Així mateix, també a l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, i al regidor de Modernització, per mostrar-nos la seua pròpia experiència d’implantació del procés de modernització de l’administració local.’ Assenyalava el regidor Josep Escrivà.