L’Ajuntament de Sueca actua de manera subsidiària davant la inacció dels propietaris d’immobles ruïnosos

L’objectiu és esmenar una sèrie de reivindicacions històriques de la ciutadania en diversos punts de la ciutat

 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, està duent a terme una sèrie de treballs, dins de la seua programació d’actuacions, a fi d‘esmenar una sèrie de reivindicacions històriques de la ciutadania en diversos punts de la ciutat. “És important remarcar que mai abans cap govern municipal havia dut a terme, de manera subsidiària, este tipus d’actuacions urbanístiques tan demandades pels ciutadans afectats. Es tracta d’una sèrie d’accions consistents en execucions subsidiàries realitzades per esta Regidoria davant la passivitat dels propietaris dels immobles que presenten estats ruïnosos i que suposen un perill per als veïns i veïnes”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco.

“Des que vam començar a governar en esta legislatura, un dels objectius principals era eliminar progressivament totes eixes tanques que es trobaven en moltes voreres de la nostra ciutat, i que semblaven formar part ja del mobiliari urbà, algunes romanent en el mateix lloc durant anys i anys. Per tant, ens vam posar en marxa quant als tràmits administratius, que resulten molt més lents del que ens agradaria, perquè eixes tanques passaren a ser història, solucionant els problemes que provocaven que foren als carrers”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Preservar la seguretat ciutadana

Dins d’esta sèrie d’actuacions, destaquen les ja realitzades en la ronda Cabanyal, carrer d’Enfront de la Via i carrer Santo Domingo; les que s’estan duent a terme en este moment al carrer del Vall (en l’antic forn del Melino); i les que està previst que s’inicien en breu, en la carretera de Corbera, carrer Algemesí, i al carrer Proletariat.

“Estes execucions, que pretenen estabilitzar constructivament o, en el seu cas, derruir els immobles per la seua perillositat, tenen com a objectiu vetlar per la seguretat de la ciutadania, donant resposta a la inacció dels propietaris de mantindre les seues edificacions en un estat òptim”, ha afirmat Fernando Franco.