L’Ajuntament d’Albaida posa en marxa una Agència de Col·locació

Albaida facilitarà a empreses i persones en cerca de feina una ferramenta per a poder aconseguir els seus objectius d’ocupació.

 

L’Ajuntament d’Albaida s’ha donat d’alta com Agència de Col·locació, aquests serveis s’oferirà des de l’oficina ARA, per l’Activació i Recuperació d’Albaida, i facilitarà gratuïtament l’ajuda necessària en els processos d’intermediació laboral, tant per ajudar a les persones demandant de feina com a les empreses que cerquen professionals. Aquesta nova ferramenta compta amb la col·laboració del LABORA i el SEPE i tindrà com a persona de referència al Tècnic de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament, Lluís Roberto.

Per a l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, “s’ha donat una passa endavant facilitant un instrument perquè l’economia local siga més dinàmica, podent actuar l’Ajuntament com a Agència de Col·locació, fent que la població i les empreses locals estiguen encara més prop dels serveis d’ocupació, com són Labora i el SEPE” així com “fent que la informació a la ciutadania siga més àgil i senzilla en els moments que cal la màxima cura per a no deixar a ningú endarrere”.

 

Contindre els efectes negatius de la COVID-19

Des de l’Ajuntament d’Albaida fa uns pocs mesos es va posar en marxa l’oficina ARA per contindre els efectes negatius de la COVID-19 sobre l’entramat empresarial, comercial, hostaler i de serveis de la ciutat, i per ajudar a les persones a millorar les seues possibilitats de formació i recerca d’ocupació. Al llarg d’aquest temps ARA ha posat en marxa diferents iniciatives, com un full web per a donar informació d’ajudes i accions de formació, les ajudes Parèntesi, la primera sessió de Territori Digital o la campanya de bons de consum local.

Les empreses, persones autònomes i qualsevol estructura empresarial, comercial o de serveis podran dirigir-se a ARA per a cercar els perfils professionals més adequats per a cobrir les seues necessitats de personal. De la mateixa forma, les persones desocupades podran inscriure’s per millorar les seues possibilitats de trobar feina. També es té en previsió implementar altres accions d’informació, formació, etc que acompanyen a les persones en el procés de cerca d’ocupació.

Les persones i les empreses interessades en aquest servici gratuït poden donar-se d’alta visitant la pàgina web que l’Ajuntament d’Albaida ha posat a la seua disposició: https://ocupacio.ajalbaida.es.

La pàgina s’estrena amb una oferta d’Infermeria per al municipi d’Albaida, i confia a convertir-se en l’espai de trobada d’empreses i demandants d’ocupació.