La Ribera corre contra el càncer de mama

L’objectiu d’esta Carrera és conscienciar a la població sobre la malaltia i la importància de mantindre hàbits de vida saludables

L’Hospital Universitari de la Ribera ha acollit la presentació de la desena edició de la Carrera Popular ‘La Ribera contra el Càncer’, que tindrà lloc a Alzira el pròxim 14 d’octubre, en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

L’acte de presentació d’esta desena edició ha comptat amb la participació de representants de les principals entitats implicades en l’organització d’esta activitat lúdic-esportiva.

Així, han estat presents la presidenta de l’associació Dones Afectades de Càncer de Mama d’Alzira (DACMA), Mariví Ferragut, entitat impulsora de la Carrera; l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez; el director mèdic de l’Hospital Universitari de la Ribera, José Mínguez; la cap del Servei d’Oncologia, Teresa Taberner, i el president del Club d’Atletisme La Rabosa, Facundo Botija.

Esta carrera té com a objectiu el de conscienciar a la població en general de l’impacte que el càncer té en qui el pateix i en el seu entorn més pròxim. A més, esta iniciativa pretén sensibilitzar sobre la importància d’adquirir i mantindre hàbits de vida saludables, com la pràctica d’exercici físic, per a previndre determinats tumors..

Les persones interessades, poden adquirir ja el seu dorsal, pel preu de 5 euros, en l’associació DACMA, en el Club d’Atletisme La Rabosa, en el Departament d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, en el Departament de Comunicació de l’Hospital Universitari de la Ribera, així com en la Piscina Coberta Municipal, en el quiosc de la Plaça Major, en Aparisi Farmàcia d’Alzira i en el Mercat Municipal. Junt al dorsal, s’entregarà a cada participant també una gorra commemorativa del Dia Mundial contra el Càncer de Mama (fins a fi d’existències).

Cal destacar que els fons recaptats amb la venda de dorsals es destinaran a la lluita contra el càncer a la Ribera i a cobrir les despeses generades per la mateixa carrera.