La Regidoria d’Esports d’Alzira crea un web per a un accés ràpid i senzill a tot allò referent al món de l’esport local

A través del nou portal es pot obtindre de manera simple i ràpida tot el necessari per a fer ús de les dependències municipals dedicades a la pràctica de l’esport

 

La Regidoria d’Esports ha creat un web a través de la qual s’articula tot allò referent al món de l’esport a la ciutat d’Alzira.

Utilitzant la distribució en pestanyes podem accedir a les diverses seccions en què està estructurada: notícies, tant de la Regidoria com dels clubs.

Instal·lacions, on es pot trobar la informació de les dependències municipals que acullen modalitats esportives com l’estadi Luis Suñer Picó, els pavellons Fontana Mogort i Pérez Puig; el Palau d’Esports; el Camp d’Esports Venècia; el Nou Trinquet; la Piscina Coberta; i la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar.

Associacions Esportives: on es pot consultar la informació referent a totes les as-sociacions de la nostra ciutat vinculades a l’esport.

Escoles Esportives: Igual que en la pestanya anterior es mostra al detall les dades de cada una de les Escoles Esportives d’Alzira.

Contacte:  oferix la informació referent al Depar-tament d’Esports, a més de facilitar la reserva de pistes telemàticament i també la lectura dels reglaments d’utilització de les instal·lacions esportives municipals.

El web es pot visitar tant en valencià com en castellà. Per accedir a el web has d’entrar en el web municipal alzira.es, punxar en serveis municipals i accedir a ella a través de la pestanya d’esports. https://esportsmunicipalsalzira.com/

«L’activitat esportiva a Alzira és molt alta i necessitaven articular de manera àgil i senzilla tota la informació al voltant de les activitats, instal·lacions i tot el referent a l’esport, per això a través de el web podem obtindre de manera simple i ràpida tot el que necessitem per a fer ús de les dependències municipals dedicades a la pràctica de l’esport», segons ha detallat Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea.