La Policia Nacional desarticula un grup que es dedicava a l’robatori amb força en domicilis de Xàtiva i Alzira

S’han esclarit fins al moment catorze robatoris amb força en habitatges de Granada, Mèrida, Plasència, Ciudad Real, Almeria, Alzira, Xàtiva, Puçol, Benifaió i Sant Antoni de Benageber

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup criminal, dedicats a l’robatori amb força en habitatges no habitades, per tot el territori nacional. S’han detingut set persones, dues dones i cinc homes d’entre 22 i 49 anys, com a presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal i robatori amb força. Es van realitzar dos registres en els domicilis dels detinguts, en els quals es van intervenir 5 bosses de marca, una tablet, dues consoles de joc, cinc bolígrafs d’alta gamma, dos instruments musicals, dos equips fotogràfics professionals, una pistola de «airsoft» , diversos telèfons mòbils, gran quantitat de joies i munició de l’calibre 12, a més de perdigons. En la detenció de l’últim sospitós, es van localitzar amagades a la terrassa comunitària dels seus domicilis, 3 escopetes de caça i una carabina d’aire comprimit.

Les investigacions es van iniciar per part dels agents a l’tenir coneixement que un grup de persones s’estaria dedicant a la comissió de robatoris amb força en domicilis per tot el territori nacional els quals podrien estar vivint a Mislata-València, així com en el transcurs de les mateixes, es van cometre dos robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa, a la localitat valenciana de Xàtiva, que va permetre tancar el cercle sobre set persones sospitoses.

Els agents van determinar que fins al moment s’havia aconseguit relacionar els sospitosos amb catorze robatoris amb força comesos en habitatges de Granada, Mèrida, Plasència, Ciudad Real, Almeria, Alzira, Xàtiva, Puçol, Benifaió i San Antonio de Benagéber.