La jutge de guàrdia d’Alzira decreta l’ingrés a la presó provisional per a l’home detingut per la mort de la seva companya sentimental a Vilanova de Castelló

Es tracta de la víctima número 15 en este 2020

La Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana ha confirmat que la dona de 37 anys, que va morir ahir l’Hospital La Fe de València es tracta d’un nou cas de violència de gènere. Mònica Escudero es trobava ingressada des de la matinada de divendres després de rebre un tret al cap efectuat presumptament pel seu company sentimental en la localitat de Vilanova de Castelló.

El Jutjat d’Instrucció número u d’Alzira, en funcions de guàrdia, va acordar dissabte passat l‘ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l’detingut.

Fonts de l’Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana han informat que la causa està oberta per un delicte d’homicidi, sense perjudici d’una posterior qualificació segons com evolucioni la investigació. Així mateix la magistrada s’ha inhibit en favor de l’Jutjat d’Instrucció nombre tres d’Alzira, amb competències en matèria de violència sobre la dona en aquest partit judicial. No consten denúncies previs per maltractament prèvies en la parella.