La Junta de Districte del Centre Històric reprén el procés participatiu per a l’adequació urbana del barri

Es reprèn el procés de participació per a l’adequació de la plaça Major, carrer Arcs, plaça de la Vila, Jesuïtes i Carmelites, que havia quedat interromput arran del confinament

 

Ahir dilluns es va celebrar la reunió de la Junta de Districte del Centre Històric, amb caràcter telemàtic. Entre altres assumptes, el president de la Junta de Districte, Josep Alandete, va anunciar la represa del procés de participació per a l’adequació de la plaça Major, carrer Arcs, plaça de la Vila, Jesuïtes i Carmelites, que havia quedat interromput arran del confinament.

«Hi vam presentar la infografia que servirà per a visualitzar l’espai i a partir de la qual el veïnat i comerciants podran fer els seus suggeriments de millora urbana, sempre en el sentit de recuperar espais per a la ciutadania, que és la voluntat del Govern del Serpis».

També s’hi va debatre sobre la mesura de limitació de trànsit en el Centre Històric i en quin sentit haurien d’implementar-se les mesures d’ampliació d’espai per a vianants.

Finalment, s’hi va informar del projecte de decoració de les faroles del carrer sant Francesc de Borja, que està dissenyant-se des de les regidories de Comerç i de Cultura.