Home Actualitat La Font d’en Carròs reubica tot l’alumnat a les aules prefabricades

La Font d’en Carròs reubica tot l’alumnat a les aules prefabricades

La Font d’en Carròs reubica tot l’alumnat a les aules prefabricades

Després que la conselleria d’educació decidira inutilitzar l’edifici de l’escola, els xiquets i xiquetes de la Font han estat repartits en diferents edificis públics durant quasi 6 mesos.

Finalment la setmana passada, i després de quatre dies de molt d’esforç, l’escola es va traslladar als barracons que s’han habilitat per a albergar a tot l’alumnat en un sol recinte. El trasllat ha sigut un procés costós on operaris de l’ajuntament, molt ben organitzats, mestres, alumnat i alguns pares i mares han ajudat a fer que aquest fora el més ràpid possible per tal que els alumnes pogueren seguir les classes amb normalitat.

Encara que segueixen quedant alguns detalls, el nou recinte de l’escola és un espai ample i lluminós, amb zones d’ombra i aire condicionat. Per fi, tots els xiquetes i xiquetes estan en un mateix lloc i els mestres no hauran de mobilitzar a més de 80 xiquets cada dia per tal d’anar al menjador o utilitzar els serveis.

La directora de l’escola, Quina Barba, ens ha contat que tant l’alumnat, com el personal docent, estan molt contents d’estar tots junts i que per fi, hi ha una sensació d’escola i sobretot de seguretat. El procés, segons la directora de l’escola de la Font, ha barrejat sentiments d’alegria, però també ganes de plorar.

Ara, sols queda esperar l’últim trasllat, el trasllat més esperat per tots, el trasllat a l’escola nova!