Gandia homenatja els seus turistes amb un vídeo dels seus records: «Nos vemos muy pronto»

Turisme ha reunit prop de 200 fotos de visitants

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha creat un vídeo amb prop de 200 fotos de turistes que han visitat la ciutat en els últims anys.

Amb aquesta acció, el consistori vol mostrar el seu «afecte, agraïment i solidaritat en aquests moments amb els milers de visitants que cada any trien Gandia com a destinació de vacances» i enviar-los el missatge que, quan passe la pandèmia, tornaran a acollir-los.

Per això, ha volgut fer als visitants protagonistes d’una pel·lícula en la qual apareixen gaudint de la ciutat, passejant pels seus carrers i descobrint símbols del patrimoni arquitectònic com el Palau Ducal; coneixent les seues platges, el port; degustant la gastronomia local o visitant llocs com Molló de la Creu, el Castell de Bayren o el barri marítim de Grau.

Per a realitzar aquest vídeo, s’han utilitzat fotografies de turistes arribats des de diferents ciutats espanyoles i països com Itàlia, Alemanya, Anglaterra o Polònia i que han pujat a Instagram amb l’etiqueta #visitgandia.

Durant el procés de realització d’aquesta campanya, l’Ajuntament ha mantingut el contacte amb més de 100 persones que han estat a Gandia i que han cedit al consistori les seues fotografies.

Llocs per descobrir

Sobre aquesta iniciativa, el regidor delegat de Turisme a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, destaca, en un comunicat, que «es tracta d’una acció amb la qual pretenem recordar als turistes més fidels i als nostres potencials visitants que la nostra ciutat continua tenint molts llocs per descobrir i que estem treballant perquè quan siga possible puguem tornar a acollir-los amb totes les mesures de seguretat que siguen necessàries».