Ferran Martínez: «Hem esgotat les entrades per a les cates de vi en dos dies»

Fira Mercat Gandia inaugura la seua segona edició amb la I Fira del Vi, del 31 de gener al 2 de febrer, i molta expectació per part de la ciutadania

La I Fira del Vi ha inaugurat la segona edició de la Fira del Mercat de Gandia una gran expectació per part de la ciutadania segons ha confirmat l’edil de Polítiques econòmiques i Comerç Ferran Martínez a Infoniu: «Les entrades per a les cates de vi s’han esgotat en dos dies. Sempre les fires gastronòmiques tenen molt bona acollida i en esta ocasió que és la primera vegada que es fa una d’estes característiques a Gandia més encara».

Una vintena de bodegues participen en esta fira en la qual els participants poden tastar fins a 40 varietats de vi i comprar fins a 200 botelles diferents, a preus molt econòmics.

Amb esta fira del vi s’inaugura la segona edició de la Fira Mercat Gandia que Martínez espera supere encara més a la primera: «Hem volgut donar-li un format d’estabilitat amb una programació d’unes 8 fires per any. Pense que la programació d’esta segona edició supera fins i tot a la primera».

La segona edició de la Fira del Mercat comptarà també amb una fira de mascotes, outlet de moda, complements, cervesa, estètica, reformes i outlet faller.

Consulta ací tota la programació.