Èxit de participació i de seguretat en la primera jornada de la Setmana Cultural de la Gent Gran d’Oliva

Més de 120 persones s’han reunit per a dinar al Llar de Jubilats, respectant escrupulosament les mesures de seguretat.

 

L’Alcalde de la ciutat, David González i la Vicealcaldessa i regidora de Gent Gran d’Oliva, Ana Morell, han acompanyat als presidents i membres de les Associacions de Jubilats i Pensionistes d’Oliva en la misa en honor a Sant Just. També s’ha honrat la memòria de les persones que ens han deixat el darrer any.

A continuació s’ha traslladat de nou a Sant Just, al Llar dels Jubilats i Pensionistes, d’on és el patró. I al mateix temps que començava a acudir la gent per al dinar de germanor, s’emitita el pograma de «Gent Gran Feliç» com cada dijous a través de Ràdio Safor. En el programa conduït per Juan Carlos Girau i en el que participen Xelo Escrivà i Ana Morell com a col·laboradores habituals, hui a més també han comptat amb la participació de convidats d’excepció com el propi alcalde, el regidor de Salut de l’Ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís i el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, Antonio Colomar.

Totes i tots han mostrat una gran satisfacció i una enorme alegria per poder celebrar aquestes jornades festives després de tant de temps per culpa de la pandèmia. Més de 120 persones s’han reunit per a dinar al Llar de Jubilats, respectant escrupulosament les mesures de seguretat.

La regidora de Gent Gran, Ana Morell, ha destacat «el valor i l’exemplaritat de les persones que han organitzat i han mobilitzat a la gent en aquesta Setmana Cultural de la Gent Gran, perquè s’ho han guanyat per saber esperar el moment en què podem tornar a eixir i reunir-nos».