Home Actualitat Eva Dénia i Javier Vercher dos de les actuacions del Musicfest de Potries

Eva Dénia i Javier Vercher dos de les actuacions del Musicfest de Potries

El municipi de Potries celebrarà el seu segon festival intercultural Potries #musicfest del 15 al 18 d’agost.

Donat l’èxit de la passada edició, enguany es potenciarà més si cal per a donar a conéixer el valor patrimonial d’aquesta població.

El festival, que tindrà lloc del 15 al 18 d’agost en diversos espais del poble, pretén ser una trobada de caràcter intercultural que combina música, patrimoni, gastronomia i cultura.

Sergi Vidal, regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Potries, explicava que “Potries #musicfest torna a presentar una proposta arrelada al territori en el qual es desenvolupa, combinant joies musicals de primer nivell amb els nostres elements patrimonials més característics: la cassoleria, el patrimoni de l’aigua, els paratges naturals, la gastronomia local,…”.

“Després d’un any d’alt reconeixement cultural, ja passat, esta segona edició mostra la voluntat de l’equip de govern de Potries de seguir apostant per la cultura com a motor econòmic i de participació social”, manifestava el regidor.

Tota la informació i la compra d’entrades es pot fer en la web del festival (musicfestpotries.com) i en les oficines de l’Ajuntament de Potries, d’11 a 15 hores.

El festival compta amb 8 actuacions musicals, que tindran lloc en localitzacions diferents dins de Potries. A més, entre la resta d’activitats culturals destaquen visites guiades a peces del patrimoni de Potries, l’excursió per “La ruta de l’aigua”, un taller d’instruments musicals de fang amb una proposta musical pròpia «Sona Fang» en un lloc tan emblemàtic com la «Cassoleria», també per als més xiquets hi haurà un concert didàctic infantil i diferents propostes gastronòmiques.

“L’edició d’enguany torna a comptar amb la participació del nostre veí, i músic internacional, Ausiàs Garrigós com a director artístic”, explicava el regidor.

Pel que respecta a les propostes musicals actuaran: Besarabia fusió jazz-flamenc, Alxarq Percussió, Javier Vercher Trio música Jazz, Liverpool String Quarter & Ausiàs Garrigós música clàssica, Un País de Jotes i Eva Dénia.