El Real de Gandia celebra la V Mostra de Teatre “Dimas Cucart”

Quatre companyies de teatre en valencià acolliran el munipi durant la mostra

L’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí d’El Real de Gandia acull a partir d’aquest divendres 21 d’octubre, i dins de la Programació Cultural, la V edició de la seua Mostra de Teatre “Dimas Cucart” que es prolongarà fins al 18 de novembre. Comptarà amb quatre actuacions de quatre companyies diferents interpretades en valencià.

Aquest divendres als 20.30h eixiran a l’escenari els membres de la Associació Amics del Teatre per a interpretar l’obra “Tots els dies”. El preu de l’entrada de 4€ anirà a benefici de la parròquia de la localitat.

La següent actuació, el 4 de novembre, serà el torn de la companyia Zo

rongo Teatre, que oferirà l’obra “Pere i el capità” a benefici de l’Associació Gaudim.

La tercera sessió, serà l’11 de novembre amb “Hereus, un per el teu dos per el meu”, una obra de la companyia Pla i revés i anirà a benefici del Preventori Infantil del municipi.

L’última jornada, serà el 18 de novembre amb l’obra “Més que la teua” a càrrec d’Aiguamar Teatre.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell ha destacat que “aquesta V Mostra és un homenatge i reconeixement a Dimas Cucart per la seua dedicació i el seu saber fer al món del teatre. A més, continuem apostant per la combinació de cultura, solidaritat, gastronomia i oci”.

Les entrades es poden obtindre en les oficines municipals, o bé contactant en els col·lectius als quals va destinada la recaptació.