El palau d’esports d’Alzira acollirà el programa de climateri el proper curs

Este programa que té com a finalitat millorar tant físicament com psicològicament la salut de les dones en l’etapa de la menopausa.

 

El palau d’esports i la piscina municipal coberta acolliran a partir d’octubre el programa de climateri. El regidor d’Esports, Fernando Pascual junt amb el tècnic municipal s’han reunit amb l’associació Marisa Gómez per a programar el curs vinent al mateix temps que s’ha presentat la nova directiva encapçalada per Amparo Prats, recentment nomenada presidenta.

A la reunió s’ha fet una valoració del que ha sigut este últim curs que es va veure afectat per la situació provocada per la Covid i que es va haver d’adaptar a les normes i recomanacions sociosanitàries. La valoració ha estat positiva i finalitzades les restriccions per la pandèmia es vol tornar a la normalitat prepandèmica, realitzant la gimnàstica en instal·lacions cobertes. Este últim curs s’ha realitat a l’aire lliure en la piscina d’estiu.

A causa de les obres de substitució del sostre del pavelló Fontana Mogort, i escoltant les necessitats de l’associació per a la pràctica de l’esport, des del consistori s’ha proposat el palau d’esports i a la piscina coberta per a realitzar la seua activitat física en horari de matí. La proposta ha sigut acceptada per la nova junta directiva que, ben aviat, visitarà junt amb departament esta instal·lació municipal per conéixer-la i programar el nou curs.

Cal recordar que este programa que té com a finalitat millorar tant físicament com psicològicament la salut de les dones en l’etapa de la menopausa.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “És necessari la pràctica esportiva, és per això que l’Ajuntament d’Alzira fomenta tot tipus d’activitats per tal d’aplegar al major segment de població amb la finalitat de cuidar la salut, és per això que treballem conjuntament amb l’associació Marisa Gómez per millorar la condició física i la salut de les dones alzirenyes”.