El MusicFest de Potries arriba este cap de setmana amb un cartell que consolida la seua aposta per la música intercultural

El MusicFest de Potries es consolida dins de la Nova Normalitat com un punt d’encontre entre la música i la cultura en la Safor

 

El Potries Music Fest es consolida en una tercera edició marcada per les restriccions que obliga la COVID-19. Es tracta d’una edició que manté l’esperit de ser una trobada de caràcter intercultural però adaptada a les restriccions de la Nova Normalitat ja que els espais dels concerts han de poder complir les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El MusicFest tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d’agost amb la música com a total protagonista. El cartell proposa un completa proposta musical adaptada per a tots els gustos i edats per tornar a convertir esta localitat de la Safor en la capital cultural de la comarca durant un cap de setmana.

Els dos primers dies l’entrada serà lliure, complint amb les mesures de seguretat i d’aforament. L’últim dia l’accés serà amb reserva ja que els concerts tindran lloc en l’Esglèsia. L’Ajuntament de Potries anirà informant els pròxims dies sobre com poder reservar entrada.

Divendres 14 d’agost – 20:30 h al recinte Firal

-La Bruixa Ma-Maduixa (concert-contacontes per a tota la familia)
– Ona Nua (cantautor)
-Clara Andrés (cantautora)

Dissabte 15 d’Agost – 20,30h al recinte Firal

-La Cris
-Clara Juan jazz trio

Diumenge 16 d’Agost – 20’30h a l’esglèsia

– Quintet Verger (amb col.laboració d’Ausiàs Garrigós)
– Món Duo