El comerç d’Oliva celebra el Dia del Pare sortejant 300€

A través de les xarxes socials, l’associació publicarà idees per a regalar el dia del pare.

 

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, llança una campanya per a potenciar les vendes en el comerç local, amb motiu de la celebració del “Dia del Pare i Sant Josep”.

Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta per al sorteig de 3 premis de 100 €ur-ACCOS, del 9 al 18 de març.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO ens comenta: “Estem en un moment en què és important recordar l’amor que sentim pels nostres, per això no pot faltar un detall en un dia tan especial com el dia del pare. En els nostres comerços es poden trobar tota classe de regals, originals i personalitzats. Cal no oblidar que comprar local, ens beneficia a tots”.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, per la seua banda ha declarat: «Sabem que són temps difícils per a moltes famílies, però a Oliva es poden trobar detalls per a totes les butxaques. Animem a la ciutadania a consumir local i tindre un detall amb les persones estimades.»

A través de les xarxes socials, l’associació publicarà idees per a regalar el dia del pare.

Dissabte 20 de març es realitzarà el sorteig. Es contactarà directament amb les persones guanyadores i es publicaran en les xarxes socials de l’Associació de Comerciants d’Oliva el mateix dia.