Home Actualitat Detingut per apunyalar al vigilant d’una discoteca a Gandia

Detingut per apunyalar al vigilant d’una discoteca a Gandia

Els fets van ocórrer la matinada de Reis en una discoteca de Gandia i la víctima va necessitar 15 punts de sutura

L’ara arrestat va ser recriminat per la víctima, ja que volia eixir de la discoteca per una sortida d’emergència

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 19 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’apunyalar al vigilant de seguretat d’una discoteca la matinada del dia de Reis. La víctima va ser traslladada a un hospital i li van practicar 15 punts de sutura.

Els fets van passar la matinada del dia de Reis, a Gandia quan un jove va tractar de sortir d’una discoteca per una porta d’una sortida d’emergència, de manera que el vigilant de seguretat es va acostar per impedir-ho. El jove va intentar en diverses ocasions agredir amb algun objecte, sent evitat les dues primeres ocasions per l’armilla d’autoprotecció que portava, resultant ferit a la zona baixa de l’abdomen.

El vigilant de seguretat va ser traslladat a un centre hospitalari amb una ferida al costat esquerre de la cintura que va necessitar quinze punts de sutura.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van descobrir la identitat del sospitós i després de ser localitzat ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.