Cullera reprén els treballs de reparació de les platges del sud paralitzats per la Covid-19

L’Ajuntament i la Demarcació de Costes intensifiquen la recuperació i neteja de les zones afectades pels últims temporals

La Demarcació de Costes de València ha représ els treballs a les platges del sud de Cullera que resultaren greument afectades després del pas del temporal Glòria i els quals es trobaven paralitzats a causa de la Covid-19.

Així ho ha explicat este matí el regidor de Platges, Salva Tortajada, informant que es tracta de «retornar als treballs de recuperació, reparació i neteja que havíem iniciat abans de la pandèmia però que per força major es van paralitzar». L’edil també ha destacat que s’estan bolcant els esforços necessaris perquè tot torne a la normalitat quan abans.

Concretament, tal com ha assenyalat el reponsable polític de les platges de Cullera, des de Costes estan extraguent arena de l’Escollera i reposant-la en la platja del Marenyet a l’altura del restaurant El Cordobés. Una zona que a causa dels últims temporals marítims que arrasaren el litoral mediterrani l’havien deixat pràcticament sense arena i que «ara estem insistint perquè s’aborde una nova regeneració dels arenals de les platges del sud», ha afegit.