Cullera incentiva el comerç local i sorteja 7.000€ en premis

La campanya ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’ ha impulsat l’activitat econòmica dels xicotets negocis de la ciutat

 

L’Ajuntament de Cullera ha fet públic davant notari els 21 guanyadors i guanyadores del sorteig de la campanya ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’, una campanya per a promocionar el comerç local i de proximitat i protegir a un sector que també ha patit les conseqüències de la Covid-19.

Amb esta iniciativa el consistori ha pretés impulsar la compra als xicotets negocis de la ciutat i ajudar al desenvolupament d’un sector clau de l’economia a la ciutat.

La campanya de promoció del comerç local contemplava la realització d’un sorteig que s’ha celebrat este matí a la Casa Consistorial. És per això que el consistori ha notificat els 21 premis valorats en un total de 7.000 € per vals canviables en els distints comerços adherits a la campanya. Concretament, s’han atorgat setze premis de 250 euros, quatre de 500 euros i un de 1.000 euros.

Participació molt activa

 

Per participar en esta, s’havien de fer compres per un valor mínim de 20 euros en els locals participants entre el 24 de novembre i l’11 de de desembre, i tal com ha indicat la regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí, «la ciutadania ha respost i la participació ha sigut molt activa».

«La campanya s’emmarca dins de les actuacions municipals del Pla Recupera’t, un programa per tal d’impulsar i reactivar l’economia de la ciutat», ha explicat Marí. «El comerç local és idiosincràsia dels nostres barris i qui fan créixer el nostre poble», assegura l’edil.

«Hem d’esforçar-nos en la protecció i l’enfortiment del teixit comercial de la ciutat i impulsar-lo ficant tots els mecanismes que tenim a l’abast. Amb ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’ hem volgut incentivar les compres en els nostres xicotets negocis i donar una espenta a un sector que, tot i les adversitats, ha demostrat estar a l’altura», destaca Marí.

Cal recordar que l’Ajuntament de Cullera ja va activar unes ajudes urgents de quasi un milió d’euros (Pla Recupera’t) amb l’objectiu de protegir i donar suport a aquelles xicotetes empreses i autònoms locals que han vist afectada la seua activitat econòmica a causa de la situació extraordinària provocada per la pandèmia del coronavirus. Un programa no sols de recuperació per tal de minimitzar l’impacte econòmic, sinó també per donar continuïtat a l’activitat productiva local i fomentar l’ocupació i contractació de nous treballadors.