Cullera donarà una ajuda de 100 euros per plaça als hotels per pal·liar les pèrdues

El govern inclou al sector  en el pla de rescat de l’economia després del tancament per la COVID19

El pla Recupera’t d’impuls de l’economia local llançat per l’Ajuntament de Cullera per a fer front a l’efecte de l’actual crisi sanitària inclou una ajuda de 100 euros per plaça hotelera.

D’esta forma, el consistori és el primer d’Espanya a articular un programa específic per a ‘rescatar’ un dels sectors més afectats pel tancament forçós al qual s’ha vist abocat per la Covid-19. Hotels, aparthotels, hostals i pensions podran optar a esta subvenció.

Les pèrdues en el sector hoteler són destacables, ja que el confinament ha coincidit amb un dels períodes més propicis per a la facturació d’estes empreses: la Setmana Santa. Prèviament, la cancel·lació de les falles també afectà uns establiments que viuen el seu pitjor moment.

Pla de rescat

«Som conscients de les grans dificultats per les quals travessa el sector de l’allotjament per això hem inclòs una partida econòmica en el nostre pla de rescat per a pal·liar en la mesura que siga possible els efectes de facturació zero que registraran estes empreses turístiques mentre dure la situació actual», ha assenyalat hui l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor.