Cullera afiança el seu lideratge i revalida les seues sis banderes blaves

La localitat es manté any rere any en este top 3 convertint-se en una ciutat que mai ha eixit d’esta classificació

Les platges de Cullera han tornat a rebre la màxima distinció per la seua qualitat i serveis. La ciutat ha revalidat este 2020 les seues sis banderes blaves i afiança el seu lideratge situant-se tercera a la Comunitat Valenciana pel que fa al nombre d’estos reconeixements i segona de la província, després de la ciutat de València. Any rere any la localitat s’ha mantingut en este top 3 convertint-se en una ciutat que mai ha eixit d’esta classificació. En concret, a la capital turística de la Ribera l’obtenen les platges de Sant Antoni, El Dosser, El Racó, El Far, Los Olivos i Cap Blanc.

L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha expressat que es una bona notícia que va en la línia dels darrers anys en la que s’aposta per la qualitat i la sostenibilitat. «Les platges de Cullera demostren una vegada més que estan a l’avantguarda pel que fa a qualitat, innovació i serveis que prestem als nostres turistes i banyistes», explica. El reconeixement a la qualitat de les platges de Cullera impulsa a la localitat com a destinació turística referent per a este estiu. Açò suposa tot un revulsiu per al sector turístic en uns moments com els actuals en els quals la pandèmia de la COVID-19 convertix les localitats turístiques de la costa espanyola en una destinació obligada al llarg d’este estiu per als espanyols.

Requisits de qualitat exigents

Les platges de Cullera són un aparador turístic líder a Espanya i que amb estos distintius internacionals es reconeix l’elevada qualitat de les seues aigües i arenals, l’excel·lència dels serveis que presta als banyistes, així com dels esforços tant dels organismes públics com de la ciutadania per complir criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

Els criteris de concessió per a platges són cada any més exigents en relació al compliment dels estàndards de qualitat ambiental en el municipi; també pel que fa a serveis per als usuaris de les platges i el nivell de seguretat per als banyistes. Això fa que l’esforç dels ajuntaments per a mantindre els guardons siga cada vegada més gran.

En els últims anys el consistori ha bolcat esforços i ha incrementat la inversió per millorar els serveis i la qualitat de les seues platges. A més a més, esta aposta creix esta temporada estival amb un pla de contingència per tal de garantir la màxima seguretat a les seues platges davant la crisi sanitària que es viu estos moments.