Home Comarques La Safor El CF Simat fitxa al tècnic Luis Román per al seu equip amateur

El CF Simat fitxa al tècnic Luis Román per al seu equip amateur

El CF Simat fitxa al tècnic Luis Román per al seu equip amateur

L’equip contracta a Vicent Barres com a preparador físic i segon entrenador

Luis Roman, natural de Gandia, compta amb una àmplia experiència tant de jugador com d’entrenador al món del futbol. Com a jugador, va debutar en 3a divisió amb tan sols 19 anys, al CF Gandia, club en què va estar 12 temporades. A causa de les contínues lesions, va haver d’abandonar el terreny de joc i posar-se a la banqueta com a tècnic.

Amb nivell UEFA, Luis ha estat a l’Orihuela de segona divisió B, l’Oliva (3a divisió), l’Altea (3a divisió), el Cullera (preferent), la Llosa (Preferent), la UE Gandia (Preferent), i molts més equips, com el juvenil del C.F. SIMAT a primera regional, el qual va quedar sisé classificat. En total, compta amb una experiència de 24 anys a les banquetes.

Per altra banda, l’equip simater ha anunciat la renovació de Vicent Barres com a preparador físic. Barres és Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Alt Rendiment en esports col·lectius i Màster de Professorat amb l’especialitat d’Educació Física.

Quant a trajectòria professional, ha estat dos anys en el Carcaixent en el futbol Base i, seguidament, va estar 3 anys en el Tavernes en el futbol base i 3 anys com a preparador físic en el Juvenil. L’any passat es va incorporar al C.F. Simat com a preparador físic dels equips amateur i juvenil.

A més a més, actualment compagina aquestes activitats amb el seu propi centre d’entrenament que té a la localitat de Tavernes de la Valldigna, anomenat «T’entrene».