Home Actualitat El CF Base Gandia reprén la competició amb una victòria enfront del Ròtova (5-0)

Els gols de l’equip que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ van ser de Morcillo, el juvenil Signes, Víctor Gregori i els dos últims d’Iván

L’amateur del CF Base Gandia ha représ la competició en Segona Regional després del descans nadalenc amb una victòria. L’equip que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ va guanyar en la setzena jornada al CE Ròtova. El partit es va saldar amb un resultat de 5 a 0.

La trobada va tindre lloc aquest dissabte a les 19 hores en el Guillermo Olagüe de Gandia. El partit va començar igualat, va relatar el tècnic. “Va ser un partit complet, on els rivals van eixir amb forces i van tindre diverses ocasions, però el nostre porter va estar molt encertat”.

El primer gol del Base Gandia va arribar després de la primera mitja hora de joc i va ser obra de Morcillo. Així es va arribar al descans. En la segona part, el CF Base Gandia va controlar el joc en el Olagüe: “El Ròtova va tornar a tindre alguna ocasió que no va arribar a quallar, no obstant això nosaltres vam estar més encertats en les jugades i marquem quatre gols més en el segon temps”.

El segon gol va ser obra de Signes, Juvenil que va debutar amb el primer equip. El tercer ho va marcar Víctor Gregori, mentre que el quart i el cinqué els va aconseguir Iván.

‘Capi’ va dir que l’equip està “content” amb el resultat, però que era una “meta més”. “Ara centrem tots els esforços en el partit de la pròxima jornada. El primer equip jugarà contra el CF Orba.