Home Actualitat Canals contractarà noves persones per a tasques agrícoles

Canals contractarà noves persones per a tasques agrícoles

Canals contractarà noves persones per a tasques agrícoles

Canals rebrà 69.814€ del SEPE Agrari per a noves contractacions

L’Ajuntament de Canals és un dels beneficiaris dels romanents del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que atorga aquesta subvenció per a pal·liar l’atur agrícola en la localitat.
Els 69.814€, junt als 1.655’85€ de fons propis municipals, es destinaran a la creació de denou nous llocs de treball, per a tres mesos, per tal de continuar amb la llavor que prèviament han realitzat altres beneficiaris del SEPE Agrícola. Aquestes tasques s’han centrat en garantir l’òptima conservació dels recursos naturals en la vegetació i el
paisatge, alhora que es millora i s’aprofita les possibilitats eco turístiques.

Les gestions per a la contractació dels treballadors es fan per part de LABORA, que contactarà amb els perfils que s’adeqüen a l’oferta laboral sempre que estiguen inscrits en el servei com a demandants d’ocupació en el sector agrícola. La feina, de tres mesos de duració, començarà el 17 de juny fins el 17 de setembre.

Per a Ricardo Requena, regidor de l’àrea de Promoció Socioeconòmica i alcalde de Canals, «és una nova oportunitat que permetrà que més gent aturada puga treballar a la vegada que ens beneficiem de la millora de l’entorn rural municipal».