Home Actualitat Benirredrà aprova un pressupost de 900.000 euros i ampliarà la Borsa de Treball i les inversions

Benirredrà aprova un pressupost de 900.000 euros i ampliarà la Borsa de Treball i les inversions

Loles Cardona destaca la importància “del consens polític amb els altres grups polítics amb representació en el consistori”.

L’equip de govern, liderat per la seua alcaldessa, Loles Cardona, va presentar uns pressupostos amb un marcat caràcter social i realista, ja que s’ha experimentat un augment en la partida de la Borsa Social d’Ocupació, creada per a donar major aconseguisca persones desocupades del municipi i es mantenen en les partides destinades a les famílies, educació, cultura, o manteniment.

A més d’això, es contempla en el Pressupost Municipal partides per a inversions per a noves actuacions i continuar millorant les infraestructures municipals, tant d’edificis públics com vials i parcs i zones verdes.

Destaca en el Pressupost Municipal la reducció del deute viu municipal. Compromís adquirit per l’equip de govern, de continuar reduint deute, per a un bon funcionament i sanejament de l’Ajuntament, que anys després d’any va sent una realitat, gràcies a la gestió clara i responsable per part de l’actual alcaldessa.

En paraules de Loles Cardona, assenyala la importància “del consens polític amb els altres grups polítics amb representació en el consistori”. A l’hora de treballar en equip i prendre decisions conjuntament i al seu torn mostra la seua satisfacció per haver aconseguit la unanimitat a l’hora d’aprovar els pressupostos municipals.