Albaida obri la porta a les festes de Nadal

Demà dissabte a les 10.00 h en el Mercat d’Albaida tindrà lloc la inauguració de la III Fira de la Porta del Nadal amb presència de la directora general de Comerç Rosana Seguí

 

El comerç d’Albaida es vesteix de gala per a rebre aquest Nadal amb força junt amb les associacions i comissions festeres locals. La III Fira de la Porta del Nadal d’Albaida una vegada més reunirà el múscul comercial i empresarial de la ciutat al voltant del Mercat Municipal per a oferir els millors productes de cara a les festes nadalenques, on les persones que la visiten gaudiran tant d’alimentació, artesania, begudes, regals i decoració, entre altres activitats que van des de concerts, animació infantil o tallers infantils i per a públic adult.

La inauguració de la fira serà el dissabte 11 de desembre i comptarà amb la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, qui acompanyarà a l’alcalde de la localitat, Josep Albert, per a conèixer de primera mà tots els productes de la Porta del Nadal. Per a Albert és “tot un honor comptar de nou amb la Directora General per a donar inici a aquesta fita comercial i demostra que ja amb aquesta tercera edició va consolidant-se i convertint-se en un referent a l’hora de viure les festes amb un tarannà més valencià, més de casa nostra” perquè “molts dels productes que ompliran les nostres taules o ens regalarem per Nadal poden aportar el plus de ser d’ací, el que ajuda a la nostra economia productiva i al teixit comercial de la nostra ciutat, per tant, del nostre país”.

La regidora de Promoció Econòmica, Pepita Vidal, ha volgut destacar “la feina que un any més ha fet l’oficina tècnica per l’Activació i Recuperació d’Albaida, ARA, qui ho han donat tot junt amb ACISA i el Mercat Municipal per a poder enllestir una fira segura i atractiva per a mostrar a tot el món el bon fer de les nostres botigues i associacions”.

Complet programa d’activitats

La fira arrancarà a les 10.00 h amb la inauguració i una cercavila de dolçaina i tabal a càrrec de la Colla la Pedrera. Al llarg del matí hi haurà a l’escenari, al costat de l’Ex-Convent, contacontes amb Rebombori Cultural i a les 12.20 un concert de l’alumnat de Cambra i Orquestra de Cambra del Conservatori Professional d’Albaida. Així com tallers de xapes per a la xicalla i de decoració nadalenca per a públic adult.

A la vesprada la Rondalla Ciutat d’Albaida a les 17.00 h oferirà un concert de Nadal, per banda del Museu Internacional de Titelles d’Albaida, MITA, tindrem un taller de creació de titelles i per a acabar la vesprada a les 19.30 h a l’Odeón es gaudirà de l’espectacle “la mágia de las señales” d’A3 Danza, amb una entrada de 3 euros.

Durant tot el dia s’han previst activitats infantils amb jocs de fusta i animació per a fer de la fira una cita per a totes les famílies.