Bonaire, del Palmar, i Val i Quinze, d’Alginet, segon i tercer premi
La plaça del Regne d’Alzira es mostrava diumenge plena de gom a gom a la celebració de la Festa de l’Espardenyà valenciana i IV Concurs d’Espardenyà Francisco José García.
26 restaurants van competir pel premi a la millor espardenya, que enguany ha sigut per als riberencs Eventos Cancela, de Sueca un clàssic en la participació d’este concurs. Com a guanyadors s’emportaven un premi patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira de 3000 euros a més de diversos regals de les empreses patrocinadores. El segon premi de 1500 euros va ser per al restaurant Bonaire del Palmar i el tercer, valorat en 1000 euros, per a Val i Quinze d’Alginet.
Enguany, i fora del concurs professional, també han cuinat este plat típic 9 associacions que van passar un matí divertit i de germanor i que han rebut també el seu premi. En este cas el tercer premi de 100 euros va recaure a la Falla Nou Mercat d’Algemesí, el segon de 200 euros per a la Filà Alborxí, i el primer de 300 euros, per a la falla Sants Patrons.
Establiments participants:
Ca Agustí (Sueca)
Picanterra (Cullera)
Val i 15 (Alginet)
L’Alfàbega (Alginet)
L’Alqueria del Pou (València)
Miguel y Juani (l’Alcúdia)
Bon Aire (el Palmar)
La Granja (Sueca)
Gambrinus (Setaigües)
Hotel Lluna (Alzira)
Honoo ( València)
Tastem (València)
Mesón Tous (Tous)
Avd. 2.0 (Massamagrell)
L’Espardenyot (Carcaixent)
Ros Estudio (Llombai)
Sandra (València)
La Orza (Xiva)
Bon Estar (València)
Sequial 2.0 (Sueca)
La Visteta (Barx)
Arnadí (Alzira)
Eventos Cancela (Sueca)