Home Comarques La Safor 20 esportistes escalen la Penya Roja de Xeresa

20 esportistes escalen la Penya Roja de Xeresa

20 esportistes escalen la Penya Roja de Xeresa

Durant la jornada de diumenge hi va haver escalada a la Penya Roja, una ruta fins a la Cova dels Orgues i la presentació del llibre Amira, l’última flor de la muntanya

L’atractiu turístic més gran a Xeresa és la muntanya. El Mondúver i la resta de muntanyes del que formen el Racó de la Ferradura converteixen el municipi en un lloc realment interessant per als practicants d’esports de muntanya i d’admiradors de la natura.

El passat diumenge es van realitzar diverses activitats a Xeresa relacionades amb la muntanya. Durant el matí es va rebre la visita de més de 20 escaladors d’arreu de la comarca que van escalar la Penya Roja.

A continuació les associacions locals Corresendes Xeresa i el Club Muntanyer i Espeleològic de Xeresa van acompanyar a més de 60 persones per a realitzar una ruta que culminava amb la visita de la Cova dels Orgues. Aquesta jornada va acabar amb la presentació del llibre Amira, l’última flor de la muntanya, de Just I. Sellés ambientat en diverses muntanyes valencianes, i més concretament, al Barranc de l’Encantà de Planes.

Amb l’organització d’aquests actes, l’Ajuntament de Xeresa li dóna continuïtat al turisme d’esports de muntanya, aprofitant així la situació geogràfica què gaudeix el municipi.