Daimús estrena nova oficina de turisme

0
109

És un dels 45 nous punts d’informació de la Comunitat Valenciana que es posen en marxa esta temporada

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb els ajuntaments de la Xarxa Tourist Info, ha ampliat el servei d’informació turística per a aquesta temporada amb la posada en marxa dels punts d’informació estivals.

En concret, en els pròxims dies obriran les portes més de 45 oficines o punts d’informació turística de la Xarxa Tourist Info que s’acosten, així, a les zones de més flux turístic.

En concret, a la província de València s’han instal·lat als municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, el Perelló, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sueca, València (2) i Xeraco.

A la província d’Alacant, als municipis d’Alacant, Altea, Calp (2), Benissa, El Campello (2), Elx (2), Callosa d’en Sarrià, Dénia (2), Finestrat, Pilar de la Horadada (3), Santa Pola (2), Torrevieja i Xàbia.

A la província de Castelló, als municipis d’Alcalà de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim (2), Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (2) i Vinaròs.

Tots aquests punts d’informació oberts per a reforçar l’atenció al turista en la temporada estival romandran oberts, en línies generals, fins a mitjan mes de setembre. D’igual manera, moltes oficines de la Xarxa Tourist Info amplien els horaris i el nombre de professionals al capdavant d’aquestes.

Amb aquest reforç, els visitants i els ciutadans compten amb més de 200 oficines d’informació turística i acolliment al client i més de 20 punts d’informació turística que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d’atenció i acolliment al turista al llarg de tot el territori autonòmic.

Cal destacar que un dels objectius essencials de la Xarxa Tourist Info és promoure l’hospitalitat com a principi bàsic i marc de referència per a totes les seues actuacions en turisme, tal com assenyala el codi ètic turisme valencià.

Els informadors turístics de la xarxa reben els visitants i els assessoren i els informen sobre l’àmplia oferta i activitats turístiques que ofereixen les destinacions de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, aquesta xarxa s’ha convertit en una eina fonamental tant per a complementar l’oferta turística entre les diferents destinacions, ja que totes les oficines informen del conjunt dels atractius turístics de la Comunitat Valenciana, com per a fer la promoció turística en destinació com a plataforma de difusió de l’oferta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here