Dos mil persones i mil motos recorden a Andrés Marabotto en la Matinal Alma de Acero

0
563

Diumenge passat es va celebrar la V matinal amb una excepcional participació de motos i visitants, que fan d’aquesta matinal, un referent a la Comunitat Valenciana

Dos mil persones i mil motos van recordar a Andrés Marabotto en la V Matinal Alma de Acero, que va tindre lloc diumenge 7 de juliol al Parc de l’Oller del Grau de Gandia. Aquestes xifres fan d’aquesta cita un referent en tota la Comunitat Valenciana.

Es va poder gaudir d’un matí molt especial, amenitzat per l’incansable Dj Vodoo, amb l’esmorzar popular i de forma especial, de l’homenatge a Andrés Marabotto, amb un minut se silenci, que va posar un moment de record i emoció, finalitzat amb una gran ovació per part de tots els assistents, en reconeixement a la seua trajectòria i labor realitzada.

La matinal es va tancar amb la tradicional ruta barítima per la Platja de Gandia i el sorteig d’obsequis i regals que van donar els col·laboradors. Queda agrair una vegada més, a tots els assistents, cases comercials i Ajuntament per fer més gran aquest projecte solidari.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here